اعلنت الفنانة سما المصري منذ قليل عن اصابتها بـ مرض نادر، يحدث فقط لـ لاعبي كرة القدم، وهن مرض التهاب في إكلليس القدمين، وتناولت الأمر بشكل كوميدي وساخر، مشيرة إلى أنها أصبحت مشهورة مثل زيزو وبن شرقي، وهم لاعبي كرة قدم في فريق النادي الأهلي.
سما المصري تعلن إصابتها بمرض نادر يصيب لاعبي كرة القدم
نشرت سما المصري في منشور رصده موقع تحيا مصر على حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي المختلفة، صورة من التقرير الطبي لـ حالتها، وعلقت عليه، قائلة: جايه لك ياامام ياعاشور احجزلي في السرير اللي جنبك..أشعه الرنين ظهرت..قالي عندك التهاب في اكيلس) القدمين اليمين والشمال.
وتابعت سما المصري حديثها: في بوادر زوايد عظميه وقالولي ان لاعيبه الكوره بس هم اللي بيجيلهم المرض النادر دا..بسم الله ماشاء الله بقي عندي حاجه نادره وكمان ذي لاعيبه الكوره بقيت مشهوره ذي زيزو وبن شرقي، وقالي ممكن نلحق الموضوع و مايكبرش..الحق انت باه يادكتور انا ماشيه بالأدويه ومسنه ومش قادره الحق غير الاتوبيس وهو بيجري…صباح الفل الحمدلله.
سما المصري تعلن رغبتها في الزواج
من ناحية اخرى، كانت قد أثارت الإعلامية سما المصري الجدل، بعد إعلان رغبتها في الزواج، قائلة في فيديو عبر حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي فيسبوك: كل الناس بتتجوز وأنا قاعدة كدة، منة شلبي ورانيا يوسف حتى مي عز الدين اتجوزت، انا بقى عايزة اتجوز واتستر ويبقى ليا بيت واتلم، العمر بيجري والواحد كبر يمكن ألحق اخلف حتة عيل ولو مفيش خلاص أبقى عايشة في حما راجل أحسن مانا متبهدلة.
وأضافت: أنا بقيت ست محترمة ومش عايزة غير ابن حلال وهادي ويعاملني كويس، عايزة حد يشكمني ويلمني ويقعدني في البيت، يشكمني بالادب.
سما المصري وتصدرها التريند
يذكر أن سما المصري منذ أن قامت بارتداء الحجاب، وهي متفاعلة بشكل كبير مع عدد من القضايا التي تخص الرأي العام، وتكشف رأيها المستمر فيما يدور حول مواقع التواصل الاجتماعي، ودائما ما تثير الجدل بشأن هذا الأمر.











0 تعليق